Spread the love

Alianța USR-PLUS a organizat, marți, o conferință de presă în cartierul Veterani, subiectul de discuție fiind legat de problemele majore privind calitatea vieții curente cu care se confruntă locuitorii din respectivul cartier. Candidatul Alianței pentru Primăria Constanța, deputatul Stelian Ion, a vorbit despre străzi întregi rămase neasfaltate, subliniind că locuitorii acuză lipsa accesului la utilități elementare, fiind vorba despre „o zonă abandonată de actuala administrație locală”.

În discursul său printre mormanele din cartierul Veterani, candidatul Alianței USR – PLUS i-a provocat pe toți candidații pentru Primăria Constanța că trebuie să se aplece asupra problemelor oamenilor, lansând un atac la adresa candidatului PER, Corina Martin. Detalii, AICI!

Răspunsul Corinei Martin nu s-a lăsat așteptat și, miercuri, aceasta a arătat că înțelege dialogul politic, însă nu îi plac aroganțele:

„Ca răspuns la declarațiile făcute ieri de către candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, care a invocat, într-un adevărat scenariu S.F., mai mulți extratereștri ce luau cu ei toți candidații, salvându-mă numai pe mine, țin să îi mulțumesc pentru atenția pe care mi-o acordă. Mă bazez pe votul său și pe cele ale susținătorilor USR PLUS, din moment ce rămân singura în cursa pentru Primăria Constanța, pe care o și câștig. Am înțeles dialogul politic, dar nu îmi plac aroganțele, nici politice și nici de alt fel și voi respinge, în campania mea, orice atac la persoană. Îmi concentrez energia, timpul și eforturile pentru a construi și promova proiectele cu care mă voi prezenta în fața constănțenilor, și nu pentru a răspunde atacurilor sau scenariilor de care au timp alți candidați sau diverse persoane. Așa cum am declarat încă din primul meu discurs politic, aștept ca fiecare candidat să îmi confirme că acceptă invitația mea la o emisiune – dezbatere în care să venim, fiecare, cu ceea ce am făcut în ultimii 15 ani pentru Constanța și constănțeni și cu proiectele reale pe care le propunem constănțenilor”, a transmis Corina Martin.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac din partea PNL, Stelian Ion din partea Alianței USR – PLUS, Mircea Titus Dobre (PRO România), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Horia Constantinescu (PPU), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Mohammad Murad (independent) și dr. Reșit Ayla (independent). PMP și-a anunțat candidaturile în localitățile din județ, cu excepția Constanței.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *