Copiii Constanței au fost BĂTUȚI de MOȘ NICOLAE de Jandarmeria constănțeană, pentru că Chițac a primit ORDIN de la Ovanesian că Târgul de Crăciun este destinat FESTIVALULUI LGBTQ!

Primăria Constanţa a avut recent o problemă, de Moș Nicolae, când a ordonat Jandarmeriei Române să bată toți copiii care voiau să intre la Târgul de Crăciun al municipiului Constanța. Probleme mari din cauza acestui eveniment, ulterior un deputat bruscat în cadrul evenimentelor a transmis un mesaj foarte clar premierului Nicolae Ciucă, chiar în plenul Parlamentului.

Astăzi înțelegem faptul că Târgul de Crăciun de la Constanța este un eveniment personal al city-managerului Felicia Ovanesian, cunoscut ca lider al comunității LGBT din Constanța. Scopul lui Ovanesian a fost să îi ordone primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, ca, la rândul său, să ordone Jandarmeriei constănțene, să nu existe o treabă creștină la… Târgul de Crăciun. Astfel că acum asistăm la figurine-balerine care au fost agăţate într-un copac în Târgul de Crăciun din oraş, așa cum arată Adevărul Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.