Spread the love

Nu este nici un secret că liberalii și PMP-iștii la Constanța sunt ca șoarecele și pisica. Cele două formațiuni politice nu ratează nici un moment să-și dea la gioale și, de data asta, subiectul îl reprezintă catargul de la Pavilionul Expozițional Constanța, unde flutură un imens steag tricolor, amplasat de vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz. Sau, cel puțin, trebuia să fluture, pentru că de câteva zile steagul nu mai este, iar consilierul județean Bogdan Bola a prins momentul să îl măscărească pe liderul popular.

CITEȘTE ȘI:

„Stâlpul nostru a costat 80.000 de euro, adică doar 366.222 de lei. Un chilipir practic, dacă v-ați lua după afirmațiile conducerii PSD-PMP a Consiliului Județean Constanța. Tot ei ne spun că nu e de fapt un stâlp, ci un monument… (…) Acuma..unde e steagul?! L-au furat multinaționalele, l-a șutit #Soroș, ni l-au luat americanii sau statul paralel?! Ca alte multe “investiții” făcute de conducerea PSD-PMP-ALDE, acesta s-a pierdut în neant, la nici măcar o lună de la inaugurarea lui….(…) Ce declara însă jucătorul de bambilici politic Palaz, vicepreședintele CJC, când eu și colegii mei liberali ne-am opus acestei cheltuieli: “îmi asum și insist de a marca centenarul cu ceva care să rămână în urma noastră. Este vorba de marcarea Centenarului Marii Uniri. După părerea mea va fi cel mai mare catarg din țară și sunt convins că din partea CJ-ul va fi o acțiune care va fi marcată la nivel de țară”. El atâta poate, săracul de el. Și acum că a marcat Centenarul, profesionist din cale afară, probabil și-a luat steagul să și-l pună pe perete în sufragerie, că și așa are ditamai palatul pe malul mării, din biata remunerație de angajat la stat. (…) Probabil acesta va reapărea peste câteva zile, cu o explicație penibilă despre “protejarea” acestuia în fața vremii capricioase, că a fost o problemă “da’ nu de la noi” și tot așa. Ce mai contează că profesionistul Palaz, erijat în apărătorul PSD-ului, ne explica despre calitățile extraordinare ale materialului și cum va rezista intemperiilor și bla bla. Cine știe, probabil a fost nevoie de steag la o întrunire de partid undeva și aveau nevoie de un fundal patriotic, că tot sunt ei cei mai mândri dintre români….”, a spus consilierul județean Bogdan Bola.

Replica lui Palaz nu s-a lăsat așteptată:

„Bine mă PISTOL CU APĂ, tot nu te potolești? Mă Haiducule de la PNL, care vrei tu armată și să fugi în munți, „tata al tău”, mai face parte din guvernul PSD?”, a spus Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Imensul steag tricolor a fost amplasat pe 15 decembrie 2018, alături de un totem, ambele menite să fie dedicate Centenarului Marii Uniri.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *