Spread the love

În cursul zilei de 3 octombrie, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe raza de competență pentru menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța. Astfel, polițiștii au aplicat 196 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 43.335 de lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare din domenii menționate anterior.

În intervalul orar 14.00 – 17.00, polițiștii locali au acționat în continuare în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, dar și în perimetrul adiacent acestuia și au aplicat 20 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.300 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun; HCL nr. Constanța nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța; Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în permanență în atenție acest gen de activități și vor interveni cu prioritate pentru respectarea normelor legale în vigoare și în alte unități sanitare“, spun polițiștii locali constănțeni.

CITEȘTE ȘI:

Bișnițarii din preajma Spitalului Județean de Urgență Constanța, puși pe fugă de polițiștii locali

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *