Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță, luni, că proiectul privind achiziţionarea şi montarea indicatoarelor de informare și orientare cu denumirea străzilor este în plină desfășurare. Astfel, în perioada următoare vor fi achiziționate 1.141 plăcuțe stradale cu denumirea străzilor și vor fi montate în următoarele zone ale orașului: Palazu Mare, Tomis Nord, Anadalchioi, Tomis III, Faleză Nord.

„Menționăm că montarea plăcuțelor stradale pe imobile se face prin lipire cu adeziv de exterior rezistent la intemperii. În cazul în care suprafața imobilului este mai rigidă sau nu este dreaptă va fi necesară aplicarea a două nituri pentru rezistență. Ținând cont de faptul că plăcuțele vor fi montate pe imobile proprietate privată, rugăm proprietarii acestora să asigure sprijinul pentru montarea corectă a plăcuțelor”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Pentru eventuale sesizări, persoanele interesate se pot adresa Primăriei Municipiului Constanța la:

– sediul din strada Ștefan Mihăileanu, nr. 10, Direcția Gestionare Servicii Publice, Serviciul Amenajări Urbane, etajul 1, de luni până vineri între orele 08:00 și 16:00;

– nr. de tel. 0241/48.81.75;

– fax: 0241/ 48.81.68;

– Sesizări Constanța/Dotări Urbane

– e-mail: oana.tudor@primăria-constanta.ro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *