Continuă lucrările la reabilitarea mai multor locuri de joacă din Constanța

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare a locurilor de joacă din oraș. Echipele firmelor contractate de autoritatea locală în acest sens toarnă al doilea strat de covor de cauciuc la locurile de joacă de pe strada Pescarilor – bl BM 11-12 și bl FZ 15, unde cei mici se vor putea juca în scurt timp în siguranță.

„Amintim că suprafața de cauciuc este turnată în două straturi. Grosimea fiecăruia este dată de înălțimea elementelor de joacă. Astfel, dacă toboganul, spre exemplu, are o înălțime de maximum doi metri, atunci stratul destinat atenuării șocurilor va avea o grosime de 28 mm. Așa se face că la spațiile de joacă la care se lucrează acum se toarnă un strat de 30 mm. La acesta se adaugă un strat de uzură de 20 mm”, au precizat reprezentanții municipalității.

În același timp, la locurile de joacă de pe strada B. P. Hașdeu bl L7 – L8 și L3 – L4 se lucrează la amenajarea infrastructurii. Se montează borduri, a fost întins un strat de piatră care a fost compactat și, în scurt timp, vor fi montate mobilier și echipamente noi. De asemenea, la spațiul destinat celor mici de pe strada Mălinului se va realiza împrejmuirea pentru a se începe turnarea covorului de cauciuc, spun cei de la Primăria Constanța.

„Revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări!”, au punctat reprezentanții Primăriei.

loc joaca 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.