Continuă destructurarea PSD! Banias (PRO România): „Foarte mulți social-democrați vor pleca în perioada imediat următoare”

Jale mare la PSD în debutul anului. PRO România continuă să fie un magnet pentru nemulțumiții din PSD și, miercuri, un parlamentar și trei consilieri județeni social-democrați au sărit în barca lui Victor Ponta.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit deputatului constănțean al PRO România, Mircea Banias, acest trend va continua și în perioada următoare.

„O să fie cum a fost și astăzi! Ne așteptăm la multe organizații, pentru că lumea e nemulțumită la PSD și în mod natural și firesc nu au unde să meargă, decât la PRO România. Ponta a fost un lider sub care PSD a prins vremuri foarte bune și nu au cum să uite oamenii lucrul acesta. Nu e un scop în sine pentru noi să destructurăm PSD, ne interesează să ne prezentăm oferta și să creștem în mod natural. Așa, din ce știu, din ce mai vorbesc cu colegii, foarte multă lume intenționează să facă pasul în perioada imediat următoare”, a spus Mircea Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

PRO România Constanța, încotro?

Formațiune politică tânără, dar condusă de politicieni cu state vechi, PRO România Constanța trebuie să se mobilizeze pentru anul electoral. Asta pentru că organizația județeană și cea municipală nu au încă un lider de facto, iar Mircea Banias și Mircea Titus Dobre trebuie să găsească formula magică. Alegerile europarlamentare vor avea loc în primăvară, iar pentru asta Banias ne-a precizat că, probabil în luna februarie, organizațiile de la Constanța vor avea conducerile desemnate.

„Aseară am avut o ședință la municipiu, ne organizăm și începem pregătirea pentru europarlamentare. Deocamdată, nu este desemnat cineva (pentru organizația municipală – n.r.), eu și Mircea Dobre ne ocupăm de ambele organizații și în perioada care vine vom stabili. Există un nucleu, dar nu un șef, care cred că până în europarlamentare o să fie desemnat, în februarie cred că stabilim biroul de conducere și șefii biroului”, a mai spus Mircea Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *