Containere modulare, instalate la Spitalul Județean. Țuțuianu: „Organizăm o zonă de triere la UPU, pentru evitarea răspândirii coronavirus în rândul cadrelor medicale”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a stabilit, alături de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, organizarea unei zone de triere pentru Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât să fie prevenită răspândirea coronavirus în rândul cadrelor medicale. În acest sens, au fost instalate 11 containere modulare.

„Suntem într-un război cu un inamic invizibil. Este esențial să ne protejăm medicii și tot personalul din sistemul sanitar. Am decis să organizăm la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța o zonă de triere pentru Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât să prevenim răspândirea virusului în rândul cadrelor medicale. Sunt conștient că medicii au o misiune extraordinar de grea și toată greutatea acestor zile o poartă ei. Astăzi au sosit cele 11 containere modulare în care va fi amenajată zona de triere și testare a pacienților care ajung la UPU. Aceste containere sunt dotate cu paturi și cu toalete care sunt prevăzute și cu dușuri. Am alocat fondurile necesare pentru acest proiect și, în cazul în care va fi nevoie, vor fi suplimentate în funcție de necesități. Suntem alături de cei care luptă în linia 1 și vom încerca, în permanență, să îi protejăm. În maximum 5 zile această zonă va fi funcțională la capacitate maximă. Mulțumesc tuturor celor care ne ajută să ne protejăm medicii, dar și locuitorii”, a transmis Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

A început dezinfecția drumurilor județene. Țuțuianu: „Insistăm în zonele intens circulate”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și-a găsit ocupație: DOSAR PENAL pentru primul caz confirmat de coronavirus

Țuțuianu cere Guvernului plafonarea prețurilor la alimentele de bază și medicamente

Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

VIDEO Mesajul lui Țuțuianu: „Trebuie să RESPECTĂM RECOMANDĂRILE impuse în această perioadă și să CREȘTEM MĂSURILE DE PROTECȚIE”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.