Spread the love

Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, o acțiune de demolare sau ridicare a unor construcții amplasate ilegal pe domeniul public. Astfel, au fost ridicate mai multe chioșcuri care nu aveau documentele necesare și autorizațiile de funcționare.

„Două dintre aceste construcții se aflau pe spațiul verde din fața gării. Alte două chioșcuri au fost ridicate din zona sensului giratoriu, respectiv Casa Tineretului și de lângă restaurantul Cristopher. De asemenea, a mai fost ridicat un chioșc amplasat ilegal pe str. Oituz, la intersecția cu Ștefan cel Mare”, a explicat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

El a mai precizat că, în perioada următoare, Primăria va continua acțiunile de demolare sau ridicare a construcțiilor fără documente legale de ocupare a domeniului public.

„Deja am întocmit câteva zeci de dosare în acest sens, iar acțiunea urmează toate procedurile legale, atât pentru oraș, dar și pentru stațiuni. Din păcate, unii patroni reacționează violent, cum a fost cazul celui din Portul Turistic, în urmă cu o săptămână, atunci când l-a lovit pe șeful Poliției Locale. În acest caz, s-a depus plângere penală”, a subliniat edilul.

Amintim că, edilul Mangaliei a declarat, în urmă cu câteva zile, că, în încercarea de a crea mai multe locuri de parcare, administraţia locală intenţionează să demoleze mai multe garaje.

„Avem o mare problemă cu locurile de parcare în municipiul Mangalia. Am început documentaţia pentru fiecare cartier şi încercăm să regândim parcările. În această idee, vom încerca să desfiinţăm o serie de garaje, în condiţiile în care mulţi deţinători de astfel de spaţii le folosesc în alte scopuri decât cele destinate“, a spus primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, pentru TOMIS NEWS, care a completat că în Mangalia sunt înmatriculate peste 14.000 de autoturisme şi 1.800 de garaje, care ocupă patru hectare de teren.

„Vom încerca să creăm câte un loc de parcare pentru fiecare apartament din Mangalia“, a mai subliniat edilul Mangaliei.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Mangalia declanşează operaţiunea „Garajul“. Sute de cetăţeni sunt vizaţi! Cristian Radu: „Începem să regândim parcările”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *