Constănțenii, invitați la PROTEST, împotriva certificatului de vaccinare: „NU va speria covidul, dar va lovi din nou în economie și în buzunarele noastre!”

Astăzi, 24 septembrie, rata de incidență pentru municipiul Constanța este 2,98. Organizatorii unui protest la Constanța transmit astfel faptul că „suntem pe muchie de cuțit, în pragul instituirii unor măsuri nelegale care restrâng drepturi și libertăți. Certificatul de vaccinare nu va speria covidul, dar va lovi din nou în economie și în buzunarele noastre!

Un protest este organizat la Constanța, sâmbătă, 25 septembrie, de la 18:00, la Prefectură, împotriva certificatului de vaccinare care se instituie de la o zi la alta în marile orașe ale țării.

„Mai bine de 70% dintre cetățeni NU s-au vaccinat! Cum își imaginează guvernanții că va funcționa economia cu un procent atât de mic de vaccinați? Se apropie și iarna, care se anunță a fi una foarte grea, din cauza facturilor la utilități. Mai mult, acest certificat verde, sanitar sau cum îl numesc guvernanții NU este prevăzut în lege! Toată lumea le spune: partidele de opoziție, CNCD, întreaga societate civilă, dar la CNSU și Guvern nu se aude. Certificatul de vaccinare este doar o altă formă de carantină și de constrângere a cetățenilor să se vaccineze. În România, libertatea de a alege NU mai există. De fapt, în țară avem acum doar două mari îngrijorări: Congresul domnului Florin Cîțu și certificatul de vaccinare. REFUZĂM să fim cobai! Astfel, pentru drepturile și libertățile civile invităm constănțenii la PROTEST!”, au transmis organizatorii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Constănțenii, invitați la PROTEST, împotriva certificatului de vaccinare: „NU va speria covidul, dar va lovi din nou în economie și în buzunarele noastre!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *