Constănțenii, chemați la PROTEST pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase! „Ni se ASCUNDE adevărul!”

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța este închis de mai bine de cinci luni în urma incendiului de pe 1 octombrie anul trecut. Șapte persoane au murit, zeci de pacienți cu boli grave au rămas fără posibilitatea de a fi îngrijiți în unitate, iar medicilor le-au expirat detașările. Până în prezent, primarul Vergil Chițac a ratat toate termenele pe care le-a dat pentru redeschiderea unității, dovedind că administrația sa este complet depășită de situație și incapabilă să gestioneze. Mai mult, edilul Constanței ascunde o situație… cutremurătoare: dorește să demoleze clădirea, ceea ce ar putea avea efecte penale, acesta fiind și motivul pentru care nu a prezentat în public acest lucru, dezvăluirea fiind făcută în exclusivitate de TOMIS NEWS.

Între timp, constănțenii sunt chemați la protest (evenimentul disponibil AICI!), mobilizarea fiind făcută de avocatul Emil Tatu:

Așa cum am anunțat și în emisiune, pe 26 martie, la ora 12:00, în fața Primăriei, am notificat deja instituția, vor fi prezenți constănțenii care doresc redeschiderea spitalului. În al doilea rând, vor fi prezenți constănțenii nemulțumiți de lipsa de comunicare a Primăriei, de lipsa de transparență, de minciunile care sunt spuse… Da, putem să spunem că ni se ascund niște lucruri, adevăruri. De altfel, în notificarea către Primăriei am și subliniat: trebuie să se comunice tot ce se decide, în mod transparent”, a spus av. Tatu, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *