„Constănțeni, stați acasă!” CT BUS: „Evitați deplasările, în favoarea șederii la domiciliu”

„Constănțeni, stați acasă!”, este mesajul ferm de vineri dimineață al Primăriei Constanța, care punctează faptul că cea mai eficientă măsură pentru a încetini răspândirea noului coronavirus este ca oamenii să rămână acasă.

„Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, STAȚI ACASĂ!”, a transmis primarul Decebal Făgădău.

Totodată, CT BUS, compania de transport public a orașului, vine cu același îndemn și  încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, în favoarea șederii la domiciliu. Dacă totuși sunteți nevoiți să ieșiți, folosiți cu încredere dispenserele cu dezinfectant pentru mâini din autobuze.

„Viața noastră, așa cum o știam, s-a schimbat mult în aceste zile, dar trebuie să înțelegem că măsurile luate de autorități sunt pentru protecția noastră. Pentru a limita cât mai mult răspândirea noului coronavirus este nevoie ca noi toți să ne implicăm. Haideti să rămânem acasă pentru binele nostru și al celor dragi nouă!”, au transmis reprezentanții CT BUS.

Similare:

Ludovic Orban, către prefecți: „Întăriți DSP-urile prin angajarea de persoane competente!”

Țuțuianu cere Guvernului plafonarea prețurilor la alimentele de bază și medicamente

În Constanța a apărut o linie telefonică gratuită HELPLINE: Consiliere pentru reducerea efectelor izolării la domiciliu

BILANȚ CORONAVIRUS: 277, la nivel național. Constanța: 16 cazuri CONFIRMATE!

Parlamentul a ADOPTAT, în formulă inedită, STAREA DE URGENȚĂ decretată de Klaus Iohannis

Codul Penal, modificat de Guvern: PEDEPSE mai MARI pentru zădărnicirea combaterii bolilor! DOSAR PENAL pentru „omisiunea de a oferi date”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *