Spread the love

Trăiește pentru adrenalină și își pune toată pasiunea în competițiile în care reprezintă cu mândrie România și orașul său natal, Năvodari. Adrian Liviu Petrovici a îmbrățișat acest sport de la 19 ani și, din 2014, este concurent profesionist și nu numai: la Campionatul Național, care se desfășoară doar pe teritoriul României, a ieșit pe locul 1 la toate etapele, iar la prima etapă a Campionatului Individual al României la motociclism viteză, din aprilie 2016, a ieşit primul dintre români. Este înscris în campionatul Romanian Superbike care se desfăşoară în mai multe ţări, precum Grecia, Cehia, Slovacia sau Ungaria și, de astăzi, începe antrenamentele pentru marea cursă de duminică, care va avea loc în Serres, Grecia.

„Concursul începe vineri, de joi antrenamentele, este vorba despre Campionatul Internaţional Romanian Superbike. Anul acesta mă mai pregătesc și pentru alte competiţii, cum ar fi cel naţional al României, campionatul est-european şi cel al Europei centrale. Referitor la Romanian Superbike, e unul dintre cele mai puternice din Europa, cam al doilea, în care sunt angrenați piloți de talie mondială, de la campionatele mondiale, per total, pentru 3 clase, peste 100 de piloți. Câteodată se depășesc 30-40 de piloți pe clasă. Competiția va dura patru zile, în primele două zile – joi și vineri – voi avea antrenamente. Sâmbătă vor fi două serii de calificări și duminică va fi cursa. Eu, din partea clubului sportiv Constanța Motoracing Team particip la clasa de profesioniști, supersport”, a spus Adrian Liviu Petrovici, pentru TOMIS NEWS.

Anul trecut, la prima etapă a concursului de la Serres, Petrovici a câștigat locul 1 dintre români la clasa supersport. Anul acesta, întrucât competiția are loc în Grecia, președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian Antoniadis, îi urează succes lui Adrian Liviu Petrovici!

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *