CONSTANȚA: Utilajele de deszăpezire, scoase pe străzile orașului

Primăria Municipiului Constanța a scos zeci de utilaje de deszăpezire pe străzile din oraș imediat ce stratul de zăpadă a început să se depună. Sărărițele au împrăștiat material antiderapant pe străzi și bulevarde, iar autospecialele cu lamă intervin acolo unde este cazul. De asemenea, la solicitarea viceprimarului Ionuț Rusu, frezele de mici dimensiuni au acționat pentru degajarea zăpezii în stațiile de autobuz și trecerile de pietoni. Astfel, în noaptea de marți spre miercuri traficul s-a desfășurat în condiții normale în tot orașul.

Potrivit municipalității, 13 persoane fără adăpost (femei și bărbați) au fost aduse la Centrul pentru oamenii străzii „Sfânta Filofteia“, situat la etajul I al Complexului comercial „Doi Cocoși”. Acolo beneficiază de condiții civilizate, căldură, apă caldă și mâncare. Locuitorii orașului care identifică pe stradă persoane fără adăpost, sunt rugați să sune la 112 pentru ca aceștia să fie preluați și transportați în centrul special amenajat.

Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă”, a mai precizat municipalitatea.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142 Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *