CONSTANȚA: Trecere de pietoni, prevăzută cu scuar

Trecerea de pietoni din zona Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanța va fi prevăzută cu scuar. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să amenajeze scuaruri la trecerile de pietoni din oraș pentru a crește siguranța participanților la trafic.

trecere de pietoni 4

În aceste zile se lucrează la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanța. Stratul de covor asfaltic este decopertat în vederea construirii scuarului și amplasării refugiului protejat de garduri care le va oferi posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, se montează borduri care vor delimita suprafața pietonală. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.