Spread the love

Echipele SC Confort Urban SRL au executat lucrări de asfaltare a zonei carosabile în cartierul Compozitorilor. Carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt, străzile de pământ fiind cuprinse în programul de investiții în trama stradală pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor.

Potrivit municipalității, în această săptămână, se va turna asfalt și pe aleile Muzicii și Colindelor. De asemenea, se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Simultan cu lucrările de asfaltare, echipele SC Confort Urban SRL au demarat astăzi procesul de amenajare a carosabilului pe strada Clopoțeilor. De asemenea, pe aleea Ion Voicu și strada Iosif Sava se consolidează infrastructura rutieră, terenul este compactat în etapa premergătoare asfaltării.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe aleea Madrigalului și pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *