Constanța, spre CARTEA RECORDURILOR: Reguli de participare la cel mai mare semn al păcii

Comunitatea elenă Elpis Constanța, JCI Constanța și Primăria Municipiului Constanța au gânduri de… Cartea Recordurilor. Inițiativa presupune un semn al păcii format din… oameni. Și nu orice fel de semn al păcii, ci cel mai mare, pentru că organizatorii vor să intre cu acest prilej în Cartea Recordurilor.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 15:00, pe plaja Modern, toate detaliile fiind disponibile AICI!

Mai sunt doar câteva zile până la îndrăzneața încercare, iar organizatorii anunță, marți, următoarele:

„Toți cei care vor să ni se alăture sunt așteptați începând cu ora 15.00 pe Plaja Modern, pentru a participa la Cel mai mare semn al Păcii creat vreodată. Și ca să arătăm tuturor că suntem o comunitate unită , alături de noi vor fi reprezentanți ai minorităților din Dobrogea. Evenimentul își deschide porțile la ora 15.00 cu un program artistic. Pe scenă vor evolua ansambluri ale comunității grecești, aromâne , lipovene, turcești, tătărești cât și dansatori ai școlii de dans Pro Dance. La ora 18.00 se dă startul încercării de doborâre a recordului Mondial. Pentru ca recordul să poată fi omologat, participanții trebuie să stea în „formație” timp de 5 minute, timp în care se vor strânge dovezile foto și video. Imediat după momentul recordului vor urca pe scenă trupa constănțeana Acoustic Dream, cunoscutul instrumentist White Trumpet (Eugeniu Albu) și trupa Ruski Ritm. La intrare, fiecarui participant i se va înmâna o brățară numerotată și se vor da instrucțiunile pentru parcursul evenimentului Ținuta obligatorie impusa de Guiness Book este „White Top”, mai exact participanții trebuie să aibă bustul și capul acoperite de culoarea albă , adică să poarte în mod OBLIGATORIU, tricou, hanorac sau cămașă de culoare albă cât și o șapcă sau bandană tot culoare albă. Îi așteptăm alături pe toți cei care vor să petreacă o zi memorabilă si să ia parte la un eveniment unic!”

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *