Constanța, spre Cartea Recordurilor, cu CEL MAI MARE SEMN AL PĂCII! Apelul lui Simion: „Pacea între popoare poate porni chiar din România, din Constanța multiculturală!”

JCI Constanța, împreună cu comunitatea elenă Elpis Constanța, au gânduri de… Cartea Recordurilor. Inițiativa presupune un semn al păcii format din… oameni. Și nu orice fel de semn al păcii, ci cel mai mare, pentru că organizatorii vor să intre cu acest prilej în Cartea Recordurilor!

CITEȘTE ȘI:

Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie, de la 15:00, pe plaja Modern, iar organizatorii și-au propus o prezență de aproximativ 20.000 de oameni.

Toate detaliile referitoare la eveniment, disponibile AICI!

În acest sens, George Simion, fost candidat independent la alegerile europarlamentare din luna mai și susținător al președintelui comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis, a transmis un mesaj de încurajare a inițiativei, mai ales că aceasta are loc de… ziua lui de naștere!

Mă bucur că un asemenea eveniment în Constanța are loc chiar de ziua mea! Consider că este rolul românilor să redefinească viitorul acestei lumi! Din cauza oamenilor mici pe care i-am avut până acum la conducere nu am putut face asta, dar este de datoria fiecăruia dintre noi, la nivel individual, organizațional, să o facem! Felicit organizatorii, JCI Constanța și pe domnul Antoniadis și cred că pacea între popoare poate fi pornită chiar din România, chiar din Dobrogea și Constanța multiculturală”, a spus George Simion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Ziua de 21 septembrie este special aleasă pentru că în această dată se sărbătorește „Ziua Internațională a Păcii”, iar JCI Constanța și comunitatea elenă va marca acest eveniment cu un „Semn al Păcii“ uman, demn de admirația întregii lumi. Un alt motiv, și poate principalul, este că JCI este creatorul campaniei internaționale „Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumați spre găsirea a noi modalități de menținere a unui climat armonios în comunitățile din care fac parte.

„Recordul actual este de 1000 de persoane, dar noi vrem să depășim acest număr cu cât mai mult cu putință, și știm că dacă ne veți fi alături, suntem cu un pas mai aproape de a îndeplini visul”, au mai precizat organizatorii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *