CONSTANȚA: Spărgătorii de semințe, puși să… dea cu mătura

Spartul semințelor este un sport național. În doar trei zile, polițiștii locali au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2200 lei pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public. De asemenea, toate persoanele surprinse aruncând pe jos cojile au fost  puse să curețe mizeria făcută pe trotuare, în parcuri sau la locurile de joacă. 

2 5

De lipsă de bun-simț a dat dovadă și o femeie care a fost surprinsă de un echipaj de poliție locală în timp ce scotea din casetele florale bulbi de lalele și a rupt mai multe lalele pentru a-și confecționa un buchet. Persoana în cauză, depistată de polițiștii locali în zona centrală a Constanței, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1500 lei pentru distrugerea spațiului verde. Această faptă vine la doar câteva zile după ce 4 minori au fost surprinși de agentul de pază în parcul din Tomis II în timp ce smulgeau lalele. Au lăsat sacul și au fugit la vederea paznicului, astfel că prejudiciul a fost recuperat (30 de bulbi de lalele).

Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală 0241.484.205, pentru a semnala orice fapte care contravin legislației în vigoare.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.