CONSTANȚA: Se REDESCHID restaurantele din municipiu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit miercuri, 27 ianuarie, pentru a decide ridicarea restricţiilor pentru restaurantele, teatrele şi cinematografele din municipul Constanţa. Astfel, s-a decis în unanimitate încadrarea județului în limita de incidență cuprinsă între 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori. Măsurile sunt valabile inclusiv pentru municipiul Constanța, având în vedere că rata de incidență este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori (2,59).

Astfel, restaurantele, cafenelele vor putea funcționa și în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00. Măsura va intra în vigoare de joi, 28 ianuarie. Această măsură este valabilă pentru o perioadă de 14 zile, urmând a se întruni din nou CJSU pentru reevaluare. Rata de infectare la mia de locuitori în municipiul Constanța a fost de 2,57, cifră raportată miercuri, 27 ianuarie a.c..

Miercuri, 27 ianuarie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea votării hotărârii nr. 3 din 2021. Aceasta prevede activarea Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției pe perioada codurilor meteorologice de vreme severă, constatarea încadrării județului Constanța în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și constatarea încadrării U.A.T. Fântânele în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 3/1.000 de locuitori.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *