CONSTANȚA: Se reabilitează carosabilul pe strada Unirii – RESTRICȚII de trafic rutier

Zona carosabilă este decopertată pe tronsonul delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu pentru a fi recondiționată cu asfalt. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de frezare, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens, până la ora 16:00.

Potrivit municipalității, intervențiile vor continua marți și miercuri, cu restricții parțiale de trafic rutier în intervalul orar 08:00-16:00. În măsura în care condițiile meteo sunt favorabile, în această săptămână se vor desfășura și lucrări de asfaltare. Se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor.

Se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *