CONSTANȚA: Se INTERZICE comercializarea, distribuirea și consumul de băuturi alcoolice în preajma secțiilor de votare

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a semnat vineri dispoziția privind interzicerea comercializării, distribuirii și consumului băuturilor alcoolice pe o distanță de 500 mp, în ziua de 27 septembrie 2020 pe raza municipiului Constanța, în jurul secțiilor de votare.

„DISPUN:

Art. 1 (1) – Interzicerea comercializării, distribuirii și consumului băuturilor alcoolice, pe o distanță de 500 mp în jurul localului secțiilor de votare de pe raza municipiului Constanța, în ziua de 27 septembrie 2020 în intervalul orar 07:00-21:00, cu ocazia desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020.

                   (2) – Interdicția este aplicabilă tuturor persoanelor fizice și agenților economici de pe raza municipiului Constanța, situate în perimetrul sus menționat.

          Art. 2 – Compartimentul relații consiliul local și administrația locală va comunica prezenta dispoziție Biroului Electoral Județean, Autorității Electorale Permanente, Biroului de circumscripție nr. 1 municipal Constanța, mass-mediei locale, în vederea aducerii la îndeplinire, precum și Instituției prefectului județului Constanța, spre știință”, se arată în dispoziția semnată de Decebal Făgădău.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.