CONSTANȚA: Se distribuie dispenserele cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc

Primăria Municipiului Constanța a început luni distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc. Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în aceste zile la reprezentanții asociațiilor de locatari, pentru a fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.

Echipe din cadrul Primăriei Constanța au început deja distribuirea și s-au întâlnit cu administratorii de blocuri sau președinții asociațiilor de locatari pentru a le înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.   

Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, acum două săptămâni, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm). 

Vă rugăm să le folosiți cu încredere și să nu le deteriorați! Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *