Constanța se confruntă cu o criză a numărului donatorilor de sânge. Vino să donezi!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța face apel către locuitorii județului să vină să doneze sânge. Potrivit reprezentanților CRTS Constanța, numărul donatorilor este insuficient.

„Vă rugăm insistent să donați sânge indiferent de grupa sanguină. Facem acest apel către d-voastră întrucât numărul persoanelor care au donat sânge s-a redus cu peste 50% în ultima perioadă. Este nevoie de 60-80 de donatori zilnic. În această perioadă ne confruntăm cu o criză de donatori de sânge. Pacienții din spitale au nevoie de înțelegerea și sprijinul d-voastră. Pentru a putea asigura pacienților tratamentul transfuzional, rugăm insistent persoanele care au mai donat să revină, iar pe cei care nu au mai donat îi rugăm să devină donatori de sânge cât mai curând. Este nevoie de donatori din toate grupele de sânge”, se arată într-un comunicat al CRTS Constanța.

În fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30 – 13.00, sunteți așteptați la sediul de pe str. Nicolae Iorga, nr. 85 (în vecinătatea Spitalului Județean Constanța). Pentru informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon 0241/616035 sau 0341/180013. Pentru programări apelați numărul 0774/665815.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *