CONSTANȚA: Se asfaltează bd. Mamaia. RESTRICȚII de circulație rutieră

Pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit astăzi cu utilaje pentru decopertarea zonei carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. De asemenea, potrivit municipalității, în funcție de condițiile meteorologice, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Se va asfalta banda de circulație situată lângă bordură, pe sensul de mers către strada I.G. Duca.

bulevardul Tomis 1

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 19:00 – 05:00. Ulterior recondiționării carosabilului pe bulevardul Mamaia, vor demara lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *