Constanța SCOASĂ de pe lista spitalelor regionale? Țuțuianu: „Nu este adevărat!”

PSD Constanța a fost una dintre puținele organizații județene care l-au susținut pe Mihai Tudose în confruntarea cu președintele partidului, Liviu Dragnea și, potrivit practicilor politice, riscă să piardă foarte mult din capitalul de imagine pozitiv pe care îl construise la București. Practic, putem vorbi de mazilirea oamenilor care au avut funcții, începând cu miniștri și continuând cu ceea ce doare cel mai tare: pierderea fondurilor. Răzbunarea lui Liviu Dragnea, poate cel mai nefast lider al social-democraților, este așteptată la Constanța și, pe lângă loviturile efective, apar și zvonurile.

CITEȘTE ȘI:

PMP și PNL au scos săbiile. Palaz le recomandă liberalilor… morcovi

Printre aceste zvonuri se regăsește și soarta spitalului regional. Consiliul Județean Constanța a bătut la toate ușile posibile pentru a se afla pe lista celor cinci spitale regionale care urmează să fie construite în țară și a bifat pozitiv acest obiectiv. Între timp, răzbunarea politică ne va lăsa fără spitalul regional?

„Nu este adevărat! Primul de pe lista celor cinci spitale regionale este cel de la Constanța. Avem promisiuni și asigurări și de la fostul și de la actualul ministru (al Sănătății – n.r.), doar că se încearcă identificarea optimei finanțări, că va fi cu Banca Mondială, cu BERD, pe fonduri europene, vom afla în următoarea perioadă”, a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

În altă ordine de idei, în scenariul în care Constanța va fi până la urmă ștearsă de pe această listă, surse din cadrul Consiliului Județean Constanța ne-au precizat că nu vor trece peste această promisiune și că vor ignora binecuvântarea politică, prin finanțarea acestui spital regional din propriile resurse financiare.

CITEȘTE ȘI:

PMP și PNL au scos săbiile. Palaz le recomandă liberalilor… morcovi

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *