CONSTANȚA S-a PRELUNGIT termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru vaccinarea completă

Având în vedere perioada extrem de solicitantă pe care sistemul medical o traversează, generată de numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, precum și pentru a facilita continuarea desfășurării în condiții adecvate a activității în unitățiile medicale în care se desfășoară activitatea de vaccinare, Ministerul Sănătății a majorat termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021.

Amintim faptul că la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional se pot prezenta pentru ridicarea tichetelor de masă, în intervalul orar 08:00-18:00, persoanele care au vaccinare completă ( 2 doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv 1 doză Johnson&Johnson) efectuată  în perioada 03-30.09.2021, la unul din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța:
-Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional-Centrul de vaccinare de la City Park Mall

-Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

-persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale Centrului de vaccinare – Pavilion Expozițional Constanța.

Persoanele vaccinate la alte centre sunt rugate să se prezinte la centrele unde s-au imunizat. 

Atenție! Pentru a intra în posesia tichetelor valorice , cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate și vor fi căutați în RENV, dacă nu mai au adeverința de vaccinare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *