CONSTANȚA: Rondurile, sensurile giratorii și fâșiile stradale, amenajate cu… flori

Primăria Municipiului Constanța continuă să completeze rondurile, sensurile giratorii și fâșiile stradale cu flori perene. Potrivit unui anunț de vineri al municipalității, decorul peisagistic existent a fost îmbogățit cu flori din speciile: hortensie, bujor, crin japonezi, clopoței de coral, veronica, pălăria călugărului, canna și fluturași, care au fost plantate pe bulevardul Tomis în dreptul Sălii Sporturilor, parc Tomis II, fâșia de pe bulevardul Mamaia între Spitalul Militar și Delfinariu și în Piațeta Far. Astfel, peste 5.000 de flori ne vor încânta privirile și ne vor da o stare de bine. De asemenea, spațiul verde de la baza grupului statuar Lupa Capitolina a fost completat cu noi plante și au fost îngrijite cele puse în aprilie.

Potrivit municipalității, campania de plantare va continua și în zilele următoare în toate zonele orașului pentru a înfrumuseța spațiile verzi din Constanța.

În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 – Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală.

plantari mai 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.