CONSTANȚA Restricții parțiale de trafic rutier în cartierul Dacia

De astăzi, echipele SC Confort Urban acționează cu utilaje de frezare pe aleile Mimozelor și Brândușelor din zona Dacia. Intervențiile vor continua toată săptămâna, cu restricții parțiale de trafic rutier, între orele 08:00-16:00. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt. Simultan cu reabilitarea tramei stradale, se vor asfalta și aleile de acces în blocuri, precum și toate parcările din zonă.

Potrivit municipalității, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

O dată cu asfaltarea acestor două alei, se încheie reabilitare și modernizarea unui perimetru important din zona Dacia, cel delimitat de străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Soveja.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “CONSTANȚA Restricții parțiale de trafic rutier în cartierul Dacia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *