CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare în această săptămână

Planificarea lucrărilor edilitare din municipiul Constanța este corelată cu evoluția condițiilor meteo. Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Prelungirea Unirii și bulevardul Mamaia, continuă procesul de reamenajare a trotuarelor prin montarea pavelelor moderne și reconfigurarea alveolelor cu spațiu verde.

Pe bulevardul Mamaia, se extind lucrările de modernizare a traseelor pietonale pe porțiunea cuprinsă între strada Bucovinei și strada Alexandru cel Bun, unde se decapează zona pietonală și se înlocuiesc bordurile. Pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, suprafața pietonală este recondiționată cu pavele. De asemenea, se execută lucrări de modernizare a carosabilului pe strada Mărășești, tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreescu și pe aleea Zmeurei, în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul blocului L1, unde suprafețele au fost pregătite pentru asfaltare. Simultan, pe terenul delimitat de aleea Pictor Nicolae Tonitza și aleea Camelei, se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare. Pe aleea Cameliei, în dreptul blocului LE51, se consolidează infrastructura terenului prin lucrări de excavare.

În această săptămână, echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru turnarea asfaltului în parcarea din zona Poarta 1. În pasajul subteran de la Gară sunt recondiționate finisajele exterioare și interioare de tencuieli. Lucrările de igienizare a spațiilor verzi din aliniamentele stradale cuprind toate cartierele Constanței. Echipele Confort Urban acționează cu echipamente profesionale. Pentru siguranța participanților la trafic, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.