CONSTANȚA Programul lucrărilor edilitare în această săptămână

Infrastructura pietonală aferentă bulevardului Mamaia este în curs de modernizare. Echipele Confort Urban acționează pe sectorul de drum cuprins în strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Bordurile care delimitează partea carosabilă sunt demontate și se decapează suprafața pietonală. Potrivit municipalității, pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, trotuarele sunt reabilitate prin montarea pavelelor și reamenajarea zonei de spațiu verde.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se recondiționează infrastructura rutieră pe strada Nicolae Iorga, între strada Panselei și bulevardul Mamaia. Lucrările cuprind și spațiile destinate parcării autovehiculelor. Condițiile de acces rutier sunt îmbunătățite pe străzile din zona Delfinariu. Asfaltarea carosabilului continuă pe străzile Onești și Dragoslavele. Pasajul subteran de la Gară este reamenajat prin aplicarea tencuielilor pentru a proteja pereții de acțiunea factorilor externi.

grafic lucrari 3

Noi locuri de parcare vor fi construite pe strada Dionisie cel Mic, în zona blocului 60. Se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare. Concomitent, se recondiționează suprafața carosabilă din zona blocului 62. În această săptămână, echipele Confort Urban execută lucrări de întreținere a spațiilor verzi de pe marile bulevarde. Infrastructura de semnalizare rutieră este modernizată, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare. Totodată,  la trecerile de pietoni și în parcările amenajate se aplică marcaje rutiere.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.