CONSTANȚA Programul lucrărilor edilitare în această săptămână

Suprafața pietonală este modernizată pe strada Chiliei, strada Dragoslavele, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei și pe strada Unirii, între bulevardul Mamaia și strada Zorelelor, anunță, luni, Primăria Constanța. Se decapează pavajul deteriorat și se montează borduri noi. Pe strada Constantin Brătescu, între strada I.G. Duca și strada Atelierelor, continuă procesul de asfaltare a zonei pietonale. Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor desfășura lucrări de reabilitare a zonei carosabile pe strada Bucuriei. Carosabilul va fi decopertat iar ulterior se va turna asfalt. De asemenea, zona de acces către plaja Modern este în curs de consolidare și modernizare. Echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea treptelor dinspre strada Ștefan cel Mare prin montarea cofrajelor de metal.

2 2

În această săptămână continuă lucrările de asfaltare în parcarea situată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan și pe străzile adiacente. Astăzi, se așterne binder în parcarea amenajată în zona cuprinsă între aleile Lotca și Licurici și se montează bordurile care vor delimita zonele pietonale. Ulterior, se va executa stratul de uzură. Echipele administratorului drumului public intervin în parcarea situată pe strada Soveja, între blocurile O1 și O2.  Se îmbunătățesc condițiile de acces în parcare. Suprafața carosabilă din Portul Tomis va fi reconfigurată pentru a permite colectarea apelor pluviale. Au fost amplasate rigole și a fost instalat un separator de hidrocarburi care are rolul de a reține carburanții din apele uzate.

Pasajul subteran de la Gară se transformă într-o zonă sigură pentru cei care îl tranzitează. Se refac finisajele interioare și exterioare de tencuieli. Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe zone din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. La trecerile de pietoni și în parcările amenajate, se aplică marcaje rutiere.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.