CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din luna mai

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe bulevardul Tomis și pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, anunță, marți, reprezentanții municipalității. De asemenea, tot pe bulevardul Mamaia, se va interveni asupra carosabilului pe tronsonul delimitat de strada I. G. Duca și strada Mihai Viteazu.

Lucrări de modernizare a zonei carosabile vor avea loc și în următoarele locații:

– pe strada Olteniei;

– pe strada Anghel Saligny;

– pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Zorilor;

– pe strada I. G. Duca;

– pe strada Prelungirea Micșunelelor la intersecția cu strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni se va reabilita atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructura rutieră în cartierul Compozitorilor prin amenajarea carosabilului pe străzile Constantin Bobescu, Hariclea Darclée, Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin și pe aleea Madrigalului. De asemenea, noi locuri de parcare vor fi date în folosință pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” și pe strada Dionisie cel Mic, în dreptul blocului 72.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni din municipiu și din stațiunea Mamaia și în parcările recent asfaltate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *