Spread the love

Reabilitarea traseelor pietonale din oraș este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța și, în acest sens, continuă intervențiile pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Potrivit unei informări de marți a municipalității, lucrările de amenajare a infrastructurii pietonale cuprind și strada Lebedei din Portul Tomis. Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă modernizarea carosabilului pe bulevardul Mamaia,  între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. În cartierul Compozitorilor, 4 străzi sunt construite de la zero. Pe strada Paul Constantinescu și aleea Madrigalului se va turna asfalt în timp ce pe străzile Dimitrie Cuclin și Ionel Perlea se pregătește terenul în etapa premergătoare asfaltării.

Potrivit municipalității, proiectul de amenajare a parcării situate în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic prinde contur. Lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare avansează în ritm susținut. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *