CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Conform graficului de lucru, continuă procesul de reabilitare a aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, anunță luni Primăria Constanța. Pe strada Ion Roată se recondiționează trotuarele cu asfalt în timp ce pe strada Dumitru Marinescu, între strada Ion Roată și strada Dreptății, se decopertează zona pietonală, în etapa premergătoare asfaltării. De asemenea, pe strada Lanului, la intersecția cu strada Hatman Luca Arbore, echipele SC Confort Urban SRL vor executa lucrări de asfaltare a trotuarelor.

Potrivit municipalității, pe strada Industriei Mici și pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B, spațiul urban este reconfigurat prin reamenajarea zonei pietonale și a suprafeței destinate parcării autovehiculelor. Intervenții asupra carosabilului au loc în această săptămână pe următoarele artere de circulație:

– strada Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu;

– Intrarea Bogdan Vasile;

– strada Meșterul Manole, între strada Hatman Luca Arbore și strada Fântânele.

În cartierul Compozitorilor, pe strada Edmond Deda, se va amenaja zona carosabilă prin lucrări de asfaltare. Totodată, echipele municipalității continuă consolidarea infrastructurii terenului în parcările care vor fi construite în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța și în Mamaia Nord. De asemenea, pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.