CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Trasee pietonale reabilitate, carosabil recondiționat și noi locuri de parcare pentru constănțeni sunt în lucru, anunță luni Primăria Constanța. Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă lucrările de modernizare a zonei pietonale la intersecția de la Capitol, pe strada Salcâmilor și pe tronsonul delimitat de strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae al bulevardului 1 Mai Vechi. Totodată, se reabilitează aleile pietonale din Parcul Dragoslavelor.

În ceea ce privește modernizarea carosabilului, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje de asfaltare pe drumul comunal 89 și pe traseul de acces către Baza Aeromedicală SMURD Constanța. Tot în această săptămână, porțiunea cuprinsă între strada Viorelelor și bulevardul 1 Mai Vechi al străzii Pajurei intră în reabilitare. Se vor executa lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului.

În cartierul Compozitorilor, continuă investițiile în infrastructura rutieră pe străzile Clopoțeilor și Edmond Deda.

Potrivit municipalității, noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. De asemenea, echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de pregătire a infrastructurii terenului în parcarea care va fi construită în Mamaia Nord. Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Echipele municipalității aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. 

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.