Spread the love

Echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia,  tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, la intersecția de la Capitol și la intersecția cu strada Mihai Viteazu. De asemenea, se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal pe strada Salcâmilor, pe bulevardul 1 Mai Vechi, între strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae și în parcul Dragoslavelor. Astfel, conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reamenajarea carosabilului pe străzile Ion Voicu și Clopoțeilor din cartierul Compozitorilor.

În ceea ce privește crearea de noi locuri de parcare, echipele administratorului drumului public continuă lucrările de  consolidare a infrastructurii terenului  în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *