CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Marile bulevarde sunt în plin proces de modernizare. Lucrările de reabilitare a pavimentului avansează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, simultan cu asfaltarea carosabilului. Potrivit municipalității, în paralel, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se reamenajează zona destinată circulației pietonilor și se asfaltează căile de rulare pentru biciclete.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă intervențiile asupra carosabilului pe strada Nehoiului, pe strada I.G.Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Pe strada Mihai Viteazu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului.

grafic lucrari 4 2

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, se construiește carosabilul pe strada Sabin Drăgoi, aleea Muzicii, strada Iosif Sava, strada Ion Voicu și aleea Ion Voicu din cartierul Compozitorilor. Tot în această săptămână se va turna cel de-al doilea strat de asfalt în parcarea situată în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.