CONSTANȚA Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Lucrările de recondiționare a carosabilului se extind pe arterele rutiere din cartierul KM 4-5. Pe strada Progresului, se decopertează asfaltul existent pe tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole. Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor asfalta trotuarele pe strada Liliacului, între strada Pandurului și strada Progresului. Pe aleea Lupeni, se reabilitează căile de acces către către blocuri iar în această săptămână se va decoperta zona carosabilă.

Potrivit municipalității, în cartierele Baba Novac și Palazu Mare continuă programul de investiții în infrastructura rutieră. Se asfaltează carosabilul pe strada Scheia din Baba Novac și strada Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare. Totodată, în cartierul Baba Novac se refac suprafețele pe aleea Drăgaica și pe strada Posada. Pe bulevardul Mamaia, se reamenajează trotuarele cu pavele moderne pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga în timp ce pe porțiunea delimitată de strada Renașterii și strada Patriei se decapează suprafața pietonală.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Lucrările se extind în toate cartierele Constanței. Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *