CONSTANȚA Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Lucrările se desfășoară conform planificării. Pe strada Liliacului, se reabilitează infrastructura rutieră pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Pandurului. Carosabilul este decopertat pentru a fi recondiționat cu asfalt. Simultan, se intervine asupra trotuarelor.

Potrivit municipalității, mai multe străzi din cartierele Baba Novac și Palazu Mare vor beneficia de un carosabil modernizat. În această săptămână, se vor asfalta aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și strada Camil Ressu din cartierul Palazu Mare. De asemenea, vor fi demarate lucrările de reamenajare a suprafețelor pe aleea Drăgaica și pe străzile Posada și Teleajen. Pavelele moderne îmbracă suprafața pietonală pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga. Pe aleea Lupeni, se reamenajează căile de acces către blocuri iar în zona Dacia, se consolidează infrastructura trotuarelor pe terenul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii. Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt întreținute și igienizate. Se intervine cu echipamente profesionale.

Infrastructura de semnalizare rutieră este reabilitată, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș. Totodată, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.