CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Conform graficului de lucru, în această săptămână se execută lucrări de modernizare a carosabilului pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu. Tot pe strada Unirii, pe porțiunea cuprinsă între strada Prelungirea Unirii și bulevardul Mamaia, continuă procesul de reamenajare a trotuarelor prin montarea pavelelor moderne și extinderea alveolelor cu spațiu verde.

Potrivit municipalității, pavelele moderne îmbracă suprafața pietonală pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. În paralel, se decopertează pavajul deteriorat.

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructura rutieră pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare. Se excavează terenul, în etapa premergătoare asfaltării. Zona de acces către plaja Modern se transformă într-o spațiu sigur și atractiv. Elementele scărilor care permit staționarea persoanelor sunt reabilitate cu pavele. Zona de acces către plaja Modern se transformă într-o spațiu sigur și atractiv. Elementele scărilor care permit staționarea persoanelor sunt reabilitate cu pavele.

Pentru siguranța participanților la trafic, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare în toate zonele din oraș. De asemenea, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. Planificarea lucrărilor edilitare poate suferi modificări, fiind corelată cu evoluția condițiilor meteo.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.