CONSTANȚA: Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Lucrările de reabilitare a trotuarelor avansează pe străzile Onești și Grozești, porțiunile cuprinse între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Suprafața pietonală este recondiționată cu asfalt și se amenajează alveole cu spațiu verde. Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se amplasează pavele moderne, simultan cu reorganizarea zonei de spațiu verde. Conform graficului de lucru, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, între strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Ștefăniță Vodă.

grafic lucrari 3 1

Pe strada Lebedei din Portul Tomis, se asfaltează zona carosabilă pentru a permite amenajarea sistemului destinat colectării apelor pluviale. În paralel, se montează bordurile care vor delimita rigola din beton. Echipele administratorului drumului public continuă reabilitarea scărilor care asigură accesul către plaja Modern. Din această săptămână, treptele dinspre Ștefan cel Mare vor fi acoperite cu un strat de beton, după ce au fost stabilizate prin montarea cofrajelor de metal.

Echipele administratorului drumului public continuă reabilitarea scărilor care asigură accesul către plaja Modern. Din această săptămână, treptele dinspre Ștefan cel Mare vor fi acoperite cu un strat de beton, după ce au fost stabilizate prin montarea cofrajelor de metal. Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. De asemenea, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.