CONSTANȚA: Programările pentru oficierea căsătoriei se pot face și online

Pentru a veni în întâmpinarea constănţenilor care doresc să-şi unească destinele, începând de luni, 01.03.2021, Primăria Municipiului Constanța le oferă posibilitatea să se programeze pentru oficierea căsătoriilor. În acest sens, constănțenii pot accesa AICI, unde se vor putea programa la data și ora dorită pentru a spune „DA“ în fața ofițerului Stării civile. De pe același site pot afla și documentele necesare pe care trebuie să le prezinte pentru căsătorie cu 11 zile înaintea oficierii la Serviciul Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență Persoane.

În momentul efectuării programării, cei în cauză vor primi un mesaj automat în care li se va comunica data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor. Neprezentarea ambilor soți la depunerea declarației de căsătorie (cu 11 zile înaintea oficierii) duce la imposibilitatea încheierii căsătoriei.

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0731-500128 sau adresa de mail:  spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *