CONSTANȚA: Poliția Locală amendează din nou pe cei care aruncă deșeuri pe domeniul public

Un constănțean a fost sancționat cu amendă de 6.000 de lei după ce a golit o autoutilitară plină cu moloz pe un teren proprietate privată. Sancțiunea a fost aplicată  conform art. 96 , alin. (1), pct 15 din O.U.G. nr. 195/2005, potrivit unui anunț de luni al municipalității.

deseuri 1

Conducătorul auto a fost surprins de un cetățean care, dând dovadă de simț civic, a făcut fotografii pe care le-a trimis Poliției Locale. Pe baza numărului de  înmatriculare, bărbatul a fost identificat și sancționat pentru fapta sa.

„Amintim că materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța – zona Poarta 9. Deși polițiștii locali au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sau în alte locuri decât în cele special amenajate, în continuare, se confruntă cu astfel de situații. Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă fotografiile trimise de dvs. ar conține numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea. Păstrați Constanța Curată! Doar împreună putem avea un oraș curat!”, au transmis reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *