Spread the love

Atenție, șoferi! Începând din 15 aprilie, în municipiul Constanţa va fi implementat un nou sistem de plată a parcării prin SMS, este anunțul făcut vineri de reprezentanții Primăriei Constanța.

Constanța Parking va înlocui astfel sistemul existent, TPARK, însă până pe data de 1 mai, cele două aplicații vor funcționa în paralel. Aplicația Constanța Parking este disponibilă deja și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore.

Potrivit Primăriei Constanța, odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu zonele în care sunt disponibile parcările prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord. Prin intermediul aplicației, se poate achita și cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute înainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizați printr-un mesaj. Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475, iar în funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *