CONSTANȚA: Parcare de 300 de locuri, amenajată în cartierul Inel 1

Proiect de anvergură pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare”, anunță, marți, Primăria Municipiului Constanța. Potrivit municipalității, se construiește o parcare cu peste 300 de locuri. Astfel, Primăria, prin S.C. Confort Urban, lucrează în aceste zile la pregătirea terenului imensei parcări. Locul a fost salubrizat și igienizat, iar copacii au fost toaletați. De asemenea, se lucrează la amenajarea de trotuare și se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor. Concomitent, se amenajează și  bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

„Primăria Municipiului Constanța are în lucru  această parcare delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic. Această parcare pentru autovehicule va avea peste 300 de locuri  și va fi prevăzută inclusiv și cu locuri speciale pentru motociclete. Vorbim despre lucrări ample de reparații care au loc în acest moment, se amenajează inclusiv trotuarele și spațiul verde. Dupa finalizarea lucrărilor pregătitoare, locația va fi apoi asfaltată și marcată corespunzător pentru ca locuitorii din zonă să își poată parca mașinile în siguranță”, a declarat Daniel Vlăescu – șef serviciul tehnic S.C. Confort Urban.

Potrivit municipalității, suprafața va fi înfrumusețată cu spații verzi nou create pentru ca locuitorii să beneficieze de o zonă modernă și curată.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *