CONSTANȚA: Lucrările edilitare programate pentru această săptămână

Lucrările de reabilitare a traseelor pietonale și a zonei carosabile continuă pe marile bulevarde și în această săptămână. Astfel, pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, se decapează trotuarul, se montează pavele iar carosabilul este frezat pentru a fi recondiționat. Conform graficului de lucru, lucrări de frezare vor avea loc în această săptămână și pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia în timp ce pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se modernizează zona destinată circulației pietonilor.

grafic lucrari 5 1

Pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Tomis, se reabilitează trotuarele, după ce carosabilul a beneficiat de un nou strat de asfalt.

Intervenții asupra zonei carosabile vor avea loc în această săptămână și pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă, pe strada Ametistului, pe strada Septimius Severus și pe strada Augustus.

O nouă parcare modernă prinde contur pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Prelungirea Meșterul Manole din cartierul Veterani carosabilul este reamenajat prin lucrări de compactare.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. 

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.