Spread the love

Procesul de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis este în plină desfășurare, anunță, luni, reprezentanții municipalității.

Conform graficului de lucru ale SC Confort Urban, pe strada I.G. Duca și strada Lebedei continuă lucrările de modernizare a carosabilului. 

În cartierul Palazu Mare, pe strada Fundătura Năvodului se recondiționează carosabilul iar pe strada Dumbrăveni se reabilitează atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Echipele administratorului drumului public lucrează intens la amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Haricleea Darclée, Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin și aleea Madrigalului din cartierul Compozitorilor.

Noi locuri de parcare vor fi construite în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *