CONSTANȚA: Lucrări în ritm continuu pentru reconfigurarea parcului Dragoslavele

Parcul Dragoslavele din cartierul Faleză Nord prinde din în ce mai mult contur. Astfel, potrivit unei informări de miercuri a municipalității, terenurile de baschet și fotbal au fost finalizate și s-au  montat panourile, respectiv porțile de joc.

parc 1

Echipele de muncitori au fixat  pe poziții toate echipamente de joacă dedicate copiilor în cele trei locuri de joacă: tobogane, leagăne, balansoare și chiar o tiroliană. Elementele sportive de pe terenul de fitness au fost și ele amplasate în spațiul dedicat activităților fizice. Totodată, s-au montat pavele pe aleile de acces și, în continuare, echipele  lucrează la amenajarea zonelor de spațiu verde. Se vor planta flori, arbuști ornamentali și gazon. De asemenea, au fost instalate și sisteme moderne de iluminat, pe bază de leduri iar în scurt timp se va schimba și mobilerul urban (băncuțe, coșuri de gunoi, cișmea etc.)

Spațiul a fost reconfigurat pentru a răspunde atât nevoilor copiilor, cât și ale tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.