CONSTANȚA Lucrări edilitare în cartierul Faleză Nord

Se reabilitează carosabilul pe străzile din cartierul Faleză Nord. Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Belvedere, dinspre strada Rotterdam spre strada Yokohama. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua luni, cu același regim de restricții de trafic rutier. Tot astăzi, se decopertează carosabilul pe strada Salonic. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.

strada Belvedere 3

Lucrări de reamenajare a infrastructurii rutiere vor avea loc și pe strada Yokohama și strada Pescarilor, tronsonul delimitat de strada Shanghai și strada Yokohama.

Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *